Workshop VG

Gi en foto-workshop

i julegave i år

Om du bruker avansert og kostbart foto utstyr eller "bare" bruker mobilkamera, kan de fleste ha behov for litt inspirasjon og oppfrisking av teknikk og praktisk bruk av kamera

Hva tilbyr jeg?

Jeg har tatt bilder siden jeg har 6 år og har i dag gjort foto til en del av mitt levebrød.

Jeg tilbyr workshops med fokus på foto og direkte undervisning. Om du er "ferie-fotograf", hobbyfotograf eller bare tar bilder "inn i mellom", så har jeg en workshop som passer for deg.

Workshop'en i Marokko henvenser seg til alle som tar bilder, uansett kamera. Her er parolen "ta bedre feriebilder". På workshop'en i Budapest er det nie mer fokus på teknikk og hva som skjer i kamera.


Workshop'ene

Budapest

LETT TIL GODT ØVDE

Teknikk

Komposisjon

Inspirasjon

Photo walks

4 dager med fokus på bilder, teknikk, inspirasjon og komposisjon


Photocamp Budapest retter seg mot både begynnere og noe øvde fotografer. Om du bruker kompakt eller systemkamera, vil du ha glede og nytte av kurset.Kurset har fokus på teknikk, komposisjon, motovvalg og ikke minst gjensidig inspirasjon.Det vil være maks 8 deltakere på kurste, men ofte færre

Marokko

TA BEDRE FERIEBILDER

Motiv valg

Fortelle med bilder

Se med "nye" øyne

Utflukter

4 dager i Marokko

2 spennede utflukter


Kjenner du deg igjen:

Du har hatt en fantastisk ferie, og gleder deg til å vise bildene til familie og venner. MEN... Bildene ble slett ikke som forventet, og du klarte absolutt ikke å få med stemningen fra solnedgangen eller de fantastiske blå fargene i vannet.


Uansett om du bruker mobil, kompakt eller speilrefleks kamera, kan du ta gode bilder for familiealbumet eller for å henge på veggen, det er ofte små detaljer som må til for å gjøre en ok eller bra bilde fantastisk.

Praha

LETT TIL GODT ØVDE

Teknikk

Komposisjon

Inspirasjon

Photo walks

4 dager med fokus på bilder, teknikk, inspirasjon og komposisjon


Denne workshop retter seg mot både begynnere og noe øvde fotografer. Om du bruker kompakt eller systemkamera, vil du ha glede og nytte av kurset.Kurset har fokus på teknikk, komposisjon, motovvalg og ikke minst gjensidig inspirasjon.Det vil være maks 8 deltakere på workshop'en, men ofte færre.